Saturday, 3 March 2012

teringat...

tibe tibe hari niy rase sgt sedih..rindu kat umi tersayang...
rase macam baru semalam semua perkare niy berlaku...setiap ape yg nk jadi memang sgt sekejap..
hiba dan sgt pilu bile aku mule teringat balik kenangan2 aku ngan umi..
sape yg boleh lupa..sedangkan aku lah orang yg berada dgn umi di saat saat akhir die..boleh dikatakan mmg aku x penah berenggang dgn umi..aku lah yg tolong umi dalam setiap perkare,mase tu aku je satu satunya anak yang umi boleh harapkan,adik2 aku masih kecik..aku teringin nk buat semua tu lagi,aku nk mndikan umi,nk urut umi,nk pakai kan bju kat umi,nk duduk ngan umi..nk spend my time ngn umi..but..i can't do it now..tanpa sedar,tears out from my eyes..seandainya aku diberi peluang lagi..tapi i have to be strong..i know it..
walaupun dah lebih dua tahun berlalu,walaupun dah lebih dua tahun aku hidup tanpa umi..tapi..xpenah aku rase umi jaoh ngan aku..umi sentiase ade dalam hati aku...

hari niy aku teringatkan lagu favourite umi..'seribu tahun'..
mase tu umi cakap,kalau umi sakit nanti,umi dah x berdaye,.pasangkan umi lagu niy..umi suke dgr lagu niy..lagu niy sgt sedih bagi aku,,bile lagu niy psg,aku mmg teringat kt umi..Ya Allah,sesungguhnye aku terlalu rindukan umi..

hidup aku terlalu sukar tanpa umi..sukar untuk aku gambarkan,hanya Allah yang tau..
mungkin ramai yang fikir aku niy heppy je memanjang,tapi bagi aku x sape pon yang boleh rase ape yg ade dalam lubuk hati aku niy...aku x suke org yg bersimpati ngan aku,.i dunno why..aku xnk orang fikir aku niy sedih2,..i wanna be hepy in front of them..

really really really miss her now.... :'(
wanna listen dis song.......


video


2 comments:

  1. ma lily still bole dengar suara dia until now, jelas dpn mata cara dia berlawak and bergurau. i can imagine how much u missed her my dear...doakan dia sentiasa. jdilah ank yg soleh, berpesan2 la sesama adk bradik. time susah, time senang, dia sentiasa ada bersama. i love her as much as u love her. dia sentiasa ada dihati saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. me too..i'm trying to be as best as i can..insyaallah..thanks so much my dear ma lily...rindu tu susah nk ungkap,x t'kate..hanya doa yg lahir dari hati.. :')

      Delete