Friday, 23 March 2012

birthday 4 u ruby..


i wish to wish happy birthday to you wahai kawanku NOR RABIATUL ADAWIYAH BT SUAINI yang ke 19 tahun....
may allah always bless u dear..moge sukses2 slalu dalam hidup tu...
my wish for you...
1. Semoga semua hajat Ruby tercapai..amin..
2. bile umo da meningkat,kena pandai jage diri.. :)
3. jangan cepat  makan hati sangat..xnk tacing2 k.. :p
4. semoga dapat saling memahami hati masing2..hehe da mcm kapel plak..
5. harap our friendship will continue forEver...

p/s: moge bertemu jodoh yang baik dan soleh..amin (^_^)

Monday, 19 March 2012

Danbo's crazy !!

hahaha..aku da giler kan Danbo..a cute little box..
kenape?? it's only a box with a veryyy chumell character..i love it..
ade byk message,comel plak tu !!
terjatuh hati ngan gambar2 die..



sad ??


nyum3 !

                                     

                                                         wanna be freeeeee.....


Danbo mandee....




da ciap mandiiii...cumel nyaa...






larriiiii...mr.Domo kejarr !!



wanna fly to the sky .. weee..


dun leave me be alone.......


will you accept my love ??



please dun break my heart... (eyeliner da caer,hehe)



graduation !!! 


come play wit me baby !



berat nyerr rose niyh .. -,-


alone n alone...




i'm studying :)



hikhik...



say no to 'smoking' !


love to see myself   ^_~


saya sangat cumell...


play wit choco !


i love u !!!



(^_^)

 hehe..byk lg picture2 dier...so sweet,cumell,cute n cute n cute n so on...
ade story dalam each picture of it...yg penting aku da mengumpul gambar2 die skrg..heehheee..mmg xde keje ek..but i looiikkee..it's very cute..hoho :)


Friday, 16 March 2012

hadiah buat nya...


Hari niy merupakan hari lahir satu satunya umi aku..16 mac 1965..kalau diikutkan hari niy genaplah umur nya yang ke 47 tahun.namun sekarang hadiah yang paling bermakna untuknya adalah doa supaya rohnya tenang dan aman di akhirat sana.Moga umi ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman..amin..

sayu nya hati ini bila teringatkannya...moga Tuhan memakbulkan doa ku untuknya.. :'(

umi,seperti ada bau mu yang tersisa pada kenangan kita.
sudah hampir 3 tahun ini..membuat kedua matamu jauh dari mataku...
umi,seperti ada rindu yang berbekas di embun pagi..memanjakan kembali kisah kisah lama yang x pernah aku lupakan..

bila kau pergi dahulu,.menimpakan hening pada air mataku,menyelubungkan duka..
membuatkan ku ingin sekali untuk memutar waktu untuk memelukmu buat terakhir kali...
hari demi hari terasa berat ku lalui..menjalani hari esok yang x pasti..tapi ini yang harus ku jalani,aku harus tabah menghadapinya..

namun insyaAllah suatu hari nanti,Tuhan memakbulkan cita citaku..demi umi,akan ku lalui hidupku..kerana aku tahu Tuhan sentiasa bersama aku.....


                                           






Tuesday, 13 March 2012

3..2..1..Examination !!!

Biar mimpi..mimpi kita...jejak sampai ke bintang...
walau harus menggapai awan....menongkah arus ini...

Aku tahu bukan mudah tapi...mimpi ini harus aku..
tiada gunung yang terlalu tinggi..tiada laut yang terlalu luas..tuk mereka memisahkan kita dari mimpi mimpi kita ini...

Jangan resah..ini takdir...
tuhan mendengarnya tuk membawa mimpi-mimpi kita...menuju ke bintang......


ehm2..niy lirik lagu sebenarnye..'biar mimpi sampai ke bintang'..i like :)

hmm tomorrow i'll start my final examination...manyak takut maa..tapi x sedar2 diri jgk..study byk mane la sgt..hehe,.minggu niy just english n agama je..tapi tu pon aku x bole pndg ringan jer...
hmm i hope my wish will become reality this semester..aminn..

bismillahirrahmanirrahim ....  :-)
harap dapat buat yang terbaik dengan hati yang tenang...


tawakal & berserah pada Allah s.w.t..
moga urusan ku dipermudahkan oleh Nya........

Saturday, 3 March 2012

teringat...

tibe tibe hari niy rase sgt sedih..rindu kat umi tersayang...
rase macam baru semalam semua perkare niy berlaku...setiap ape yg nk jadi memang sgt sekejap..
hiba dan sgt pilu bile aku mule teringat balik kenangan2 aku ngan umi..
sape yg boleh lupa..sedangkan aku lah orang yg berada dgn umi di saat saat akhir die..boleh dikatakan mmg aku x penah berenggang dgn umi..aku lah yg tolong umi dalam setiap perkare,mase tu aku je satu satunya anak yang umi boleh harapkan,adik2 aku masih kecik..aku teringin nk buat semua tu lagi,aku nk mndikan umi,nk urut umi,nk pakai kan bju kat umi,nk duduk ngan umi..nk spend my time ngn umi..but..i can't do it now..tanpa sedar,tears out from my eyes..seandainya aku diberi peluang lagi..tapi i have to be strong..i know it..
walaupun dah lebih dua tahun berlalu,walaupun dah lebih dua tahun aku hidup tanpa umi..tapi..xpenah aku rase umi jaoh ngan aku..umi sentiase ade dalam hati aku...

hari niy aku teringatkan lagu favourite umi..'seribu tahun'..
mase tu umi cakap,kalau umi sakit nanti,umi dah x berdaye,.pasangkan umi lagu niy..umi suke dgr lagu niy..lagu niy sgt sedih bagi aku,,bile lagu niy psg,aku mmg teringat kt umi..Ya Allah,sesungguhnye aku terlalu rindukan umi..

hidup aku terlalu sukar tanpa umi..sukar untuk aku gambarkan,hanya Allah yang tau..
mungkin ramai yang fikir aku niy heppy je memanjang,tapi bagi aku x sape pon yang boleh rase ape yg ade dalam lubuk hati aku niy...aku x suke org yg bersimpati ngan aku,.i dunno why..aku xnk orang fikir aku niy sedih2,..i wanna be hepy in front of them..

really really really miss her now.... :'(
wanna listen dis song.......


video